søndag den 21. februar 2016

Anmeldelse af Sara´s pizza og grill

Jeg turen ned af pizzagaden, kendt som Reberbansgade, for at se om jeg kunne finde et nyt sted at anmelde. Jeg valgte Sara´s fordi selvom jeg har gået forbi det mange gange, har jeg aldrig prøvet at spise derfra. Stedet har rent faktisk min elskede pizza variant uden at jeg skal spørge om en nummer dit med champignoner eller nummer dat uden en masse ting. På væggen ser jeg at stedet har fået en pris for bedste grillbar(fra hungry tror jeg?) i 2015 og jeg var spændt på om det også gjaldt deres pizzaer. Jeg kigger over disken, hvor jeg ser en klump dej er blevet taget ud af et skab eller køleskab, som ser uhævet ud pga. hvor fast den ser ud. Jeg ser også at der bliver brugt sandwich skinke skåret i små firkanter og standard revet udefinerbar ost. Jeg venter. Læser lidt i et magazin de har liggende og så er min pizza klar! Jeg betaler og skynder mig hjem, fordi nogle gange når pizzaen at blive lidt kold hvis jeg venter for længe. Jeg åbner låget og bliver mødt af dette syn:

Ost oven på fyldet ser jeg normalt ikke så mange steder og jeg generelt set også imod det, fordi det kan få et slice til at miste alt sit fyld i et osteskredsulykke forudsaget af et bid i osten. Ellers ser den ok ud, dog lidt for bleg til min smag.

Fin farve under, ikke så meget der kan siges her.


Min frygt for at pizzaen blev for kold var slet ikke tilfældet her, da den derimod var vanvittig varm og brændte min tunge. Så jeg blev nød til at vente....hvilket er svært at gøre når man har pizza lige foran sig! Efter noget tid satte jeg så tænderne i pizzaen igen. Pizzaen minder mig utrolig meget om da jeg var mindre og lavet toastbrød i ovnen med skinke og ost. Osten er gummiagtig og sikkert hvad man i kan finde i butikker som pizzaost og skinken er kedelig og generisk. Svampene kunne jeg ikke smage og heller ikke tomatsovsen der ellers så ud til at have været kogt med nogle krydderier. Bunden smagte ikke af noget. Tror de havde glemte at putte salt i og i yderområderne var den også lidt ubagt som det kan ses på billedet under:

De gennemsigtige dele af dejen er ubagt dej som når man spiser den del af pizzaen danner små melboller i munden. 


Jeg kan ikke anbefale at få en pizza fra det her sted, men de må have styr på grillbaren må jeg formode hvis det kan lykkes dem at få en pris for bedste grillbar. Så hvis dine venner vil have pizza herfra, så nøjes med en burger eller kebab. Det er nok bedre for dig og dine smagsløg.

1.5/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar