Jeg ventede og ventede og bragte boksen med hjem, som jeg forventede indeholdte en pizza. Af med låget og hvad der ventede mig var dette:
Dejlig indbydende pizza med fin hævning af dejen som ses især i øverst på billedet. Fyldet er meget ujævnt fordelt og kunne med fordel været spredt mere jævnt ud, hvis et endnu bedre look skulle ønskes
Et godt eksempel på at dejen rent faktisk har haft gær og den har fået lov at hæve(Skønt!)
Lidt bleg under, måske pga. pizzaiolo'en som åbnede ovnen konstant for at se om den var færdig, hvilket fik mig til at skrige indvendigt. Dog ses stadig det famøse leopard mønster.
Første bid gav et godt indtryk. Jeg kunne smage champignonerne, den ikke hakkede sandwich skinke og endda tomatsovsen. Smagen var heller ikke for salt, som man oplever den ved mange Aalborgensiske pizzaer, men snarere en god balance af det hele. Bunden var fin, men mere smag fra den kunne være rart, var mere som et hjemmelavet opskriftsbrød, end smagen af et artisan brød.
Da jeg kom igennem noget af pizzaen, bemærkede jeg at det kun var ca. halvdelen af pizzaen som havde denne balance. Nogle stykker kunne alt ikke smages og andre lidt for salte. Det er en skam for når balancen var ramt, var det smagen af en rigtig god pizza.
Selvom pizzaen havde dette problem, vælger jeg dog at give pizzaen 3.5/5, da det klart er en af de steder jeg vil komme tilbage til når jeg nu drømmer om Aalborgensisk pizza.
3.5/5
Ingen kommentarer:
Send en kommentar