Pizzaen er perfekt rundt, hvilket jeg normalt ikke er glad for fordi det minder mig om fabrikspizzaer, som frysepizzaer. Men ellers flot pizza med toppe og dale af fyld og tomatsovs.
Par brunde pletter, men ellers lidt bleg.
Her ses det hvordan safterne fra de forskellige ingredienser flyder sammen til en fantastisk kombo.
Første bid gav et rigtig godt indtryk. Den hellige treenighed af svampe tomatsovs og ost, livets nektar, fyldte min mund og jeg blev straks nød til at tage endnu en bid. Tomatsovsen kunne nemt smages, som var sød og usaltet, hvilket blev blandet med den salte skinke, som gav en næsten perfekt saltbalance, dog en smule til den salte side. Svampene kunne også smages, hvilket ikke altid er muligt på Aalborg-pizzaer, som passede godt til resten af fyldet.
Det der trækker pizzaen ned er bunden, som ikke rigtig har hævet sig op pizzaovnen og smagte lidt kedelig, Sprød nogen steder, men for det meste slatten i det og gav slet ikke noget indtryk i forhold til resten af pizzaen. Bunden på en pizza er det vigtigste del af en pizza, selvom de fleste nok vil sige det er fyldet der bestemmer hvor god en pizza er. Forstil dig at du spiser det samme fyld, men lavet på en hvedetortilla eller på et stykke toast, det bliver simpelthen ikke noget i nærheden af smagen er en god pizzabund. Alt i alt er bunden ok, ikke noget særligt overhovedet, men ikke ligefrem dårlig.
Jeg smagte et slice af min vens pizza, som havde våde aubergineskiver og med en snert af gorgonzola. Den var ikke specielt god.
4/5
Ingen kommentarer:
Send en kommentar