Grunden til at jeg købte det var for at få fuldstændig kontrol over hvor varm min ovn og pizzastenen er.
Så det skulle selvfølgelig anvendes selv samme dag. Jeg tog en napolitansk dej kugle op og lavede en marinara pizza. Apparatet viste pizzastenen var 300 grader, hvilket ikke er så ringe endda for en almindelig ovn. Jeg prøvede at sætte en træspatel i spænd i ovndøren for at se om jeg kunne få den endnu længere op. Ideen er at det overskydende luft går ud af ovnen og ovnen så begynder at varme igen. Derved kan stenen få endnu mere varme selvom døren er åbent.
Her er resultatet så:
Ser fin ud på toppen, men ville nu gerne have lidt mere charring (pizzafagterm, læs brændt. Nogle vil gerne have de er helt brændt, mens jeg godt kan lide det er lidt sort. Det giver en grillsmag). Min pizzasten var nederste plade for at blive så varm så mulig, tror jeg vil forsøge at sætte den på den midterste næste gang.Næste indlæg laver jeg måske en vejledning til napolitansk pizza dej, da jeg vil prøve at lave en perfekt marinara pizza.
Husk at spis noget pizza, det er sundt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar