Pizza King ligger på Hobrovej og er nydeligt indrettet med plads til 10-12 mennesker, indrettet en slags græsk taverna stil(Måske er det bare mig der ikke har forstand på stil). Det første jeg ser er da jeg kommer ind er at de reklamerer med at de ikke sælger italienske pizzaer, men derimod tyrkiske pizzaer! Det var meget interessant for mig, da jeg altid har været interesseret i at vide hvordan den danske pizza er kommet til at være(er det blot et tyrkisk tvist på en italiensk pizza?). Jeg forventede ikke at pizzaen var meget anerledes end hvad man ellers kan finde i Aalborg, men nysgerrig efter at vide hvad en "tyrkisk pizza" kunne være.
![]() |
Tyrkiske pizza - Hvad er det! |
![]() |
En oppe fra |
![]() |
Og en nedenfra |
Det var en meget tung tallerken jeg fik rækket hen over disken, da pizzaen var spækket med ost, svampe og skinke. Den havde det problem som pizzaer fra Aalborg ofte har, deres bund bliver ikke bagt helt igennem pga. mængden af fyld og der er derfor et lag af ubagt dej. Jeg vil tro at den gennemsnitlige pizzaspiser, nok ikke lægger mærke til det, men for mig trækker det en del ned på.
Bunden var fin og sprød, dog vil jeg tro at den ikke har fået lov at hæve længe, da den ikke havde dybde i smagen man får ved længere hævetider.
Smagen af svampene er var rigtig god(tror ikke jeg har fået bedre svampe på en pizza i et pizzaria i Aalborg før), hvor safterne af svampene kunne ses helt ned på tallerkenen.
Skinken var utrolig salt, som også ofte er et problem på de fleste pizza steder.
De brugte haverti ost i stedet for mozzarella ost, hvilket virkede lidt sært. Mindede mig om alle de toasts jeg har lavet i sandwich pressere i stedet for pizza og jeg var ikke så vild med konsistensen. Ved ikke om det var fordi den var mere olieret eller om den ost bare er sådan.
Alt i alt er pizzaen fra Pizza King, OK. Smagen er fin, men de mange små fejl gør at det nok ikke er et sted hvor jeg nupper en pizza fra igen.
2.5/5
Ingen kommentarer:
Send en kommentar